Warning: Undefined array key "options" in /customers/f/7/e/hunndalen.no/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 194 Hunndalsdagene 2023 - HUNNDALEN.NO Hunndalsdagene 2023 - HUNNDALEN.NO

FAMILIE ARRANGMENT 

13.00 Folkeparken åpner – Aktivteter for de yngste, Teater

14.30 Konsert med Jørgen og Kaja
15.00 Konsert med Farida

15.30 Utdeling av Hunndalsdiplom

16.00 Familiedagen avsluttes. 

Gratis inngang 

Salg av is/brus/kaffe og mat

DANSEFEST I FOLKEPARKEN MED FRIFANT, BASSENGGUTANE OG HEGE ØVERSVEEN

– Kl. 18.00 Parken åpnes
– Kl. 18.30 Frifant
– Kl. 20.00 Hege Øversveen band
– Kl. 21.30 Bassenggutane

0.00 Takk for oss og vel hjem

Øl og vinrett, salg av mat
Betaling med kort og vipps

Billetter kr. 298,- kjøpes på Hunndalen.no
(eller via Tone og Marte fra styret i Hunndalsforum)
Aldersgrense 18 år

VELKOMMEN; HER BLIR DET DANS OG MORO!

ARTISTER

MØT ARTISTEN SOM KOMMER TIL HUNNDALSDAGENE 2023

Hege Øversveen

Den lokale artisten Hege Øversveen har lang fartstid innen Americana, country, pop og rock.

Karrieren startet for fullt i 2012 da hun markerte hun seg som finalist i den første sesongen av The Voice. Så kom debutalbumet You Don’t Know Me. Dette lå 7 uker på VG-lista og ble i avisa Klassekampen omtalt som ”et av de åtte beste norske albumene i 2013».  

I 2018 ble hennes andre album Goodbye yellow roses, nominert til Spellemann i kategorien country.   Hege har en unik formidlingsevne og energi på scenen som virkelig treffer publikum. Med seg har hun sitt faste band bestående av Morten Hoelsveen – gitar/vokal, Bjørnar Bjørnstad – bass/vokal, Sven Andréen – trommer/vokal, Alexander Rostad – gitarer.

 

 

FRIFANT

FriFant er en munter og spilleglad gjeng som startet opp i forbindelse med Prøysen-jubileet i 2014. Vi har gjennom årene vært veldig aktive, og gjort mye forskjellig av konserter, show, revyer og oppdrag ellers.

FriFant har bl.a hatt egne konserter og show med musikk av både Alf Prøysen, Vidar Sandbeck, Vazelina Bilopphøggers og Elvis Presley. Vi har siden 2015 hatt en fast romjulskonsert på Samfundet Gjøvik, 3.juledag, og er fast inventar på «Toner fra tunet» på Gjøvik gård. I tillegg tar vi gjerne på oss andre oppdrag og engasjement av ymse slag. Nå gleder vi oss til å spille og underholde i Folkeparken under Hunndals-dager. FriFanter i Hunndalen er Roy Strandbakke, Morten Ringstad, Bent Ove Myhrby og Bent Ture Tomtum. I tillegg har vi med oss hunndølingen Anders Byfuglien på piano.

Bassengutane

Bassenggutane  er en trio for fest-folket, med god variert musikk som kan danses til, synges til og festes til! Allsang står sterkt i fokus og de spiller innen flere sjangere som Americana, Country, Rock, Rølp og Dansemusikk. De har spilt sammen i nærmere 10 år og har bred erfaring sammen og fra hver sin kant. Ved enkelte spilleoppdrag har de også med seg sin helt egen badenymfe Renate. På reportoarlista har de med seg flere egen skrevne låter i tillegg til kjente låter fra Vazelina, Hellbillies, Staut, Ole Ivars, Halva priset, Sven-Ingvars og mye mer. Det er bare en ting å si når disse erfarne gutta står på scena: Her blir det liv!!

Bent Ove Myhrby, sang og gitar

Bent Ove er vokalisten som spiller gitar, banjo og litt munnspill i Bassenggutane. Han har vært på veien siden 1995 og har spilt i bl.a. Wix, Bære Øss, Rusk-ekte festmusikk, bandet  B.R.O.M og diverse solo/duo oppdrag. Bent Ove har vokst opp med festmusikk ,danseband og rock og er fra en musikalsk familie. Han gjester Frifant inniblant og har vært med i  med i Musicals i Gjøvik i flere år. Ved siden av har han erfaring fra teater, film/tv og som lydmann.

Runar Myhrer, sang og bass

Runar spiller bass og korer i Bassenggutane. Han har vokst opp i en musikk-familie og hadde sin første spillejobb da han var 13 år. Siden har han vær med i ett ukjent antall diverse rockeband og spilt opp til dans.

Runar spiller både trommer, bass og gitar og er for tiden med som trommeslager for countrybandet De Skyldige, eventpunk-bandet Xmas Massacre, synger og spiller gitar i duoen Pusen og Påsan.

Morten Ringstad, sang og lead-gitar

Morten spiller diverse gitarer ,synger og korer i Bassenggutane. Han har vært med i flere ulike band som: Vims, Our little secret, Visetøs, De lille oss og benyttes av flere solister på ulike oppdrag. Han har i disse bandene spilt innenfor flere ulike sjangere. Morten er og skuespiller i Gjøvik og Toten teater der han og har bidratt til det musikalske, Frifant som gitarist og solist og Raufoss Revyen. Morten spiller helst gitar men kan spille piano, trommer og bass.

Jørgen og Kaja

Jørgen (14 år) og Kaja (15 år) er to unge talenter som fant hverandre gjennom Into it i 2022, en uke med musikk, scene og konserter arrangert av ung i Gjøvik og kommunens ungdomsskoler. De bestemte seg for å melde seg på årets Ukm lokalt med duetten The reason ,og gjorde det så bra at de ble sendt videre til fylkesfinalen på Hamar med strålende kritikker fra dommerpanelet. 

Tross sin unge alder har de begge to lang erfaring fra scena.

Jørgen Eduardo Alund er vokalist i det fremadstormende bandet Masive, som på kort tid har fylt opp helgene med spillejobber både lokalt og på blant annet Seljordfestivalen m.m

Han har sunget hele livet og har vært med i både kor og teater. 

Kaja Christine Elton Myhrby er vokalist, pianist og gitarist  i Sielinja og Ung og Antikk og har hatt utallige konserter på Kaffka, Toner på tunet, Eftaskvila, Folkets hus, Folkeparken og private lag m.m.  Hun er solist i Frostroser, Musicals i Gjøvik, synger i Gjøvik ungdomskor og er med i Prosjektteateret. 

Både Jørgen og Kaja ønsker en karriere der de kan leve av musikken, og det blir spennende å følge disse to videre.

Farida

FARIDA er ikke et ukjent navn for de som har fulgt norsk musikkbransje de siste seks årene. Fra oppvarming for Dua Lipa, til å spille Øya festivalen, by:Larm to ganger hvor hun også vant Forbildeprisen og SXSW i Texas.

Farida kom til finalen i den prestisjetunge
«John Lennon Songwriting Competition» i fjor (2021) i NYC grunnlagt av Yoko Ono med
den selvkomponerte låten “Do About It”.

Etter å deltatt i fjorårets MGP finale på egne premisser med låten ”Dangerous» og
skreddersydd show, var hun den eneste av deltakerne med to terningkast seks under
beltet. Samtidig ble låten tatt opp av Tv2 satsingen og Netflix serien Blodsbrødre aka
“Gangs Of Oslo” i Januar 2023. Låten blir å høre i slutten av episode 4, som er en
fantastisk plassering.

Farida har evnen til å gjøre det hun setter seg inn i til kvalitet uten å
miste fokuset hun har på fremføring og formidling.
Som låtskriver hadde Farida flere låter under beltet i 2022. Bare i Desember skrev hun to
KPOP låter med Karen Poole (David Guetta, Zara Larsson) for gruppene Red Velvet og
Wayv. 28 Desember gikk låten “Phantom” hun skrev for gruppen WayV til nr 1 i 23 land på
iTunes.


Hun har også nettopp fullført sin første Juleturné på Jar, Høvik og Raufoss Kirke i
Desember hvor hun stod for alt selv og solgte ut hele turneen uten booking involvert.
Hun har i tillegg skrevet en låt som er med i Melodi Grand Prix 2023 “Tresko”, og i Mai
2023 kommer en låt hun har landet med den store djen Armin Van Buuren.

 
Farida har brukt lang tid på å komme tilbake med ny musikk siden 10 Januar 2022 fordi
hun trengte å ta et sted tilbake. Som både låtskriver og artist får hun brukt sin kreative
side og liker å utforske forskjellige sounds og måter å skrive musikk på. Nå er hun klar
med nytt show, k

Del dette: