Hunndalsforum

Hunndalsforum er en interesseorganisasjon for Hunndalen som ble stiftet i 2007. Vi er en upolitisk og livssynsnøytral organisasjon som har som mål å optimalisere nærmiljøet, fremme trivsel og skape sosiale møteplasser. Vår visjon er å bidra til å gjøre Hunndalen til et fantastisk sted å vokse opp og leve for mennesker i alle aldre - barn, ungdom, voksne og eldre. Vårt primære fokus er å skape hyggelige møteplasser og arrangere aktiviteter som fremmer positiv samhandling blant lokalbefolkningen. Vi tror på betydningen av fellesskap og ønsker å gi folk muligheten til å dele positive opplevelser. I 2014 ble vårt arbeid anerkjent da vi mottok Gjøvik kommunes frivilligpris, noe som brakte oss stor glede og stolthet.

Styret i Hunndalsforum

Bak: Lise Hammerud, Marte Elton Myhrby, Kjell Åge Løkken, Kenneth Sæthermoen, Arne Haug. Foran: Robert Skaugerud, Rolf Jørn Karlsen, Tone Wølner

Vårt energiske og dedikerte styre er selve drivkraften bak vår suksess. La oss presentere de fantastiske menneskene som utgjør styret og som arbeider hardt for å gjøre Hunndalen til et levende og pulserende lokalsamfunn. Sammen med våre medlemmer utgjør vi et kraftig team som arbeider mot vårt felles mål: å gjøre Hunndalen til et fantastisk sted å bo, vokse opp og leve. Vi er alltid åpne for nye ideer og innspill fra våre medborgere, så nøl ikke med å kontakte oss. Sammen kan vi skape en enda mer blomstrende og inkluderende Hunndalen!

Del dette: