Social Media

Følg med oss på Sosiale media, vi har flere kanaler som vi administrerer. Både på facebook og instagram.

INSTAGRAM

FACEBOOK

Cover for Hunndalsforum
Hei alle sammen! 😊💬 Er du medlem av Hunndalsforum? 🤔 Husket du å betale medlemsavgiften? 🧐 Vi sender ikke ut gammeldags Giro lenger, så det er opp til deg å huske! 😉 Din støtte hjelper oss å holde forumet profesjonelt og aktivt, og vi setter stor pris på det. 🌟 Så kom igjen, ikke vær gammeldags! 😂💪 Betal medlemsavgiften din her: hunndalsforum.vbotickets.com/memberships/8065 🎫👍eller Vipps 17005 ... se merse mindre
View on Facebook
Hunndalsforum er her: Oppland.
Hunndalsforum
Da er vi to staute karer som i «godværet» i dag, har måket snø av taket på scena i Folkeparken. 70-80 cm tung snø og med fortsatt et par måneder med vintervær kunne blitt i meste laget.
Vi må ta vare på Folkeparken med scene som den juvelen det representer for Hunndalens befolkning.
... se merse mindre
View on Facebook
Det er med stor glede vi kunngjør at planleggingen for Hunndalsdagene 2024 er i full gang! Vi har samlet et engasjert og dynamisk lag av frivillige foreninger, og vi er glade for at så mange er villige til å bidra til vår felles suksess.

#Hunndalen #hunndalsdagene2024
... se merse mindre
View on Facebook
Hei alle sammen! 🎄✨

Gjett hva? Julegatene lyser snart opp Evenrud parken! 🏞️🎅

Bli med oss på en knallbra kveld den 30. november klokken 17:00

Vi tenner julegranen, 🎄 koser oss med peppekaker 🍪 og varmer oss på gløgg! ☕ Og det beste av alt, nissen kommer! 🎅 Og han har gaver til de snille barna! 🎁

Julen handler ikke bare om gaver, men om å være sammen, skape minner og spre kjærlighet. ❤️🌟 Så la oss bruke denne kvelden til å styrke båndene mellom oss og kickstarte julen!

m.facebook.com/events/342032818578032?view=permalink&id=342032828578031
... se merse mindre
View on Facebook
I sammenheng med det åpne møte med kåseri på Folkets Hus på lørdag kl. 12.00, vil det som en avslutning på møtet, bli vist en dronefilm. Dronefilmen viser konsekvenser for Hunndalen, av ulike trasévalg for ny Rv4 utbygging.

En egen gruppe ledet av Pål Tangen, har på mandat fra Hunndalsforum jobbet for å fremme eget trasè forslag for en ny RV4 fra Hunndalen til Bråstad. Gruppa har via en presentasjon og en dronefilm satt fokus på de store ulempene en fremføring gjennom bydelen`s sentrum vil medføre. Gruppa har satt fokus på alle fordelene som forslaget fra gruppa og dermed Hunndalsforum, vil medføre.

Hunndalsforum oppfordrer alle til å komme på det åpne møtet og hvor dronefilmen vises som en avslutning av det åpne møtet.
... se merse mindre
View on Facebook
Gratulerer til Kiwi og ansatte med ny butikk her i Hunndalen! 🥳

Åpning i dag kl 10.00 🤩
... se merse mindre
View on Facebook

Ønsker du og kontakte oss

Er det noe du ønsker dele ?

Del dette:

Ja, jeg ønsker og bli medlem